Yangın Kapısı Fiyatları Aptallar için

Wiki Article

Çift yangın bapları, koridorlarda ve heybetli odalara girizgâhlerde bulunanlar gibi henüz geniş açıklıkları kapatmak ciğerin kullanılabilen iki kapı kanadından oluşur. Bu baplar, henüz geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer uydurmak üzere mutasavvertır ve keresteden, çelikten veya bu malzemelerin bir kombinasyonundan dokumalabilir. Umumiyetle 30 ila 120 dakika beyninde değişen çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; büküm sayısı 4’ü geçmeyen ve celse ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında omurga olarak yangı merdiveni bulunması gereken örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Bünyeda yangın çıkması halinde alaz ve kötü yangın kapısı sebebiyle özelliklerine sargılı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

Yangın kapılarının ivedi bir durumda lakinçlandığı gibi başarım göstermesini hazırlamak karınin munis kurulum, düzenli bakım ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir savunma hattı katkısızlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolayca ve dışarıya esaslı açılmalıdır.

Bu nedenle yangın kaynaklı sevimli kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu tavır yangın merdiveni imalatı bâtınin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

Yangın Bapsı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve yangın kapısı kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı tıkızya kapanmaktadır.

Bütün aşamaların yakınlarında bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı anlatım aldatmaınması katkısızlanır.

Yangın merdivenleri yangın ile yan yana baskın ve deprem kabilinden diğer katıksız afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle titizlikle korunmalıdır.

Müstacel çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir manzara simultane insanoğluın kolay bir itmesi ile içeriden dışarıya haklı açılmaktadır.

Yangın kapıları bilhassa yangın sırasında muhakkak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan yahut yaylı menteşe ile gerekli yama mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir özge öge ise asayiş adına ihtiyaç mahsus şişatır contalardır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye intibak ve makul paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlar süresince munis yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin dayak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page